Elkészítés: Az élesztőt kb. 1,5 dl langyos cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet, a sót, az olajat, a kefirt, a tojást és a felfuttatott élesztőt összegyúrjuk. Kelni hagyjuk, míg a tölteléket előkészítjük.
2 fej hagymát összeváguk, kevés olajon megdinszteljük. A virslit vékony karikákra vágjuk.
A tésztát 2 részre osztjuk, kinyújtjuk köralakúra úgy, hogy jó vékony legyen a tésztája. Így lesz két köralakú tésztánk, az egyiket megkenjünk pizzakrémmel, rászórjuk a megdinsztelt hagymát és a karikára vágott virslit, majd sajtot reszelünk rá. Aztán rárakjuk a másik köralakú tésztánkat, és kicsit rányomkodjuk a másikra.
Utána 4-be vágjuk, és megint négybe, megint 4-be... így lesz 16 db háromszögünk. Ezeket a keskenyebbik végéről elkezdve feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, a tekercsek tetejét megkenjük tojással.
200 fokon kb. 25-35 percig sütjük, de a színéből majd látni lehet, ha már kész van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.