Elkészítés: A 3 fajta pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. A mazsolát rumos, langyos vízbe áztatjuk.
Egy tortaformába vagy magasabb falú tepsibe rétegezzük a piskótát és a pudingokat. A forma alját kirakjuk a babapiskótával, meglocsoljuk a rumaromával, majd még melegen ráöntjük a vaníliás pudingot, és megszórjuk lecsepegtetett mazsolával. Folytatjuk a rétegezést piskótával, csokis pudinggal, mazsolával, majd ismét a piskótával. Legfelülre a kókusz ízű puding kerül.
A tetejét megszórjuk tortadarával vagy reszelt csokival. Hűtőbe tesszük, és csak másnap szeleteljük fel. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.