Elkészítés:
A raguhoz:
- megpucolom a fokhagymát, majd összetöröm fokhagymanyomóval
- forró olívaolajon megpirítom a fokhagymát
- a cukkinit apró kockára vágom, a pirított fokhagymához adom, addig pirítom, amíg még ropogós marad
- legvégül hozzáadom a héjától megfosztott, szintén kis kockákra vágott paradicsomot, 1-2 percig pirítom még
- legvégül ízesítem sóval, borssal
A kifőtt tésztából fészket készítek a tányérra, erre szedem a ragut, amit parmezánnal hintek, végül mellé tálalom a rántott húst.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.