Elkészítés: A vöröshagymát kevés zsiradékon megpirítjuk. Az előző napról megmaradt sült csirkét kicsontozzuk, és apró darabkákra vágva a zúzott fokhagymával együtt a pirított hagymához adjuk. A rizst megmossuk, majd a hagymás húshoz keverjük, felforrósítjuk. Amikor már elég forró, hideg vízzel felöntjük, hogy jó bőven ellepje. Ekkor borsozzuk, és megszórjuk gyros fűszerrel. Ha sótlannak találjuk, még mehet bele só is. Lassú tűzön fedő alatt addig főzzük, amíg a rizs megpuhul, és felszívja az összes vizet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.