Elkészítés: A római tálat 20 percre beáztatom. Közben a szeletekre vágott, lesózott húst a pirospaprikával összekevert lisztbe forgatom. Felszeletelem a gombát, a paradicsomot, a paprikát, a vöröshagymát. Kikeverem a tejfölt az étolajjal, a péppé zúzott fokhagymával, kevés sóval és őrölt borssal.
A tál aljára fektetem a hús felét, rászórom a zöldségek felét, gyengén sózom, meglocsolom a tejföl egy részével, majd a hús másik felével ismét rétegesre pakolom úgy, hogy a tetején tejföl legyen. Forró sütőben a hús puhulásáig sütöm, majd azonnal tálaló edénybe merem, hogy a római tál ne szívja magába a szaftot. Krumplipürével, rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.