Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük. A bacont csíkokra metéljük. A pórét megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Kivajazunk egy tűzálló tálat.
Elkészítés: A burgonyát cserépszerűen, azaz kissé egymásra csúsztatva a szeleteket, a tűzálló tálba fektetjük. A sütőt 220 C-fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A bacont és a pórét szétosztjuk a burgonyán. A sajtot alaposan elkeverjük a tejfölben, hozzáadjuk a tojásokat, a fűszert, sózzuk, borsozzuk, összedolgozzuk. Az egészet a burgonyára öntjük, és a sütőben kb. 45 percig sütjük. Zöldsalátát kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 15 perc múlva
1 adag: 457 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.