Elkészítés: A langyos tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Jól kidolgozzuk, és 1 órát langyos helyen kelesztjük.
A tésztát 2 egyenlő részre osztjuk, és kerekre nyújtjuk. 8 egyenlő cikkre vágjuk. A vastagabbik felére teszünk 1-1 darab sajtot és kolbászt, majd felcsavarjuk a tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a kifliket, 25-30 percig pihentetjük, majd megkenjük felvert egész tojással és megszórjuk a len- és szezámmaggal.
Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.