Elkészítés: A cukorral és langyos tejjel felfuttatjuk az élesztőt. A vajat elmorzsoljuk a liszttel, és a többi összetevővel tésztát gyúrunk. A tésztát 20 percig kelesztjük, majd átgyúrjuk, és még 40 percig kelesztjük.
Ezután kinyújtjuk ujjnyi vastagra, és éles késsel keresztben-hosszában sűrűn bevagdossuk. Kicsi pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tepsire tesszük. Pihentetjük 10 percet, majd felvert egész tojással lekenjük és reszelt sajtot szórunk rá.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20-25 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.