Elkészítés: A rizst megfőzzük, langyosra hűtjük. A snidlinget apróra, a sajtot kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
A rizsbe keverjük a snidlinget és a tojást. Ízesítjük borssal, ételízesítővel, sóval, ha szükséges.
A rizsből golyókat formázunk, és mindegyik közepébe 1-1 sajtkockát teszünk. Megformázzuk, és szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban, közepes lángon kisütjük.
Joghurtos salátát készítettem mellé, de adhatjuk köretnek is. Sült húsok mellé is finom! Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.