Elkészítés: Szitáld a lisztet és a sót egy keverőtálba. Apránként add hozzá a tejet, és folyamatosan kevergesd egy habverővel. Add hozzá egyenként a tojásokat, majd a vajat. A tésztának simának kell lennie. Egy órára rakd a hűtőszekrénybe.
Olvassz fel egy kis vajat a palacsintasütőben, és ha már serceg, tégy rá egy kis mérőkanálnyi tésztát. Mozgasd a serpenyőt körbe-körbe, hogy a palacsintatészta teljesen befedje az edény alját. Addig süsd, míg az alja aranybarna színű lesz. Egy lapáttal fordítsd meg, és süsd meg a másik oldalát is. Ha kész, tedd egy tányérra. Tégy minden palacsinta egyik felébe egy vékony szelet sajtot és egy szelet sonkát, majd a másik felét takard rá. Rakd a palacsintákat előmelegített tálalóedénybe. Zöldsalátával tálalva kitűnő ebéd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.