Elkészítés: A húst felkockázzuk (kb. mint a pörkölthöz). Kb. kétszeres mennyiségű vízben feltesszük főni, amibe beletesszük a 4 gerezd fokhagymát reszelve (fokhagymanyomóval is lehet csinálni, de reszelve szerintem jobb), a sót, borsot, majorannát, ételízesítőt tetszés szerint.
A húst addig főzzük, amíg majdnem kész lesz. Ezután a húst egy tálba kiszedjük. A főzőlébe reszeljük a sajtot, de hagyjunk belőle egy keveset a sütéshez (kb. 5-8 dekát). A tejfölt is a lébe keverjük, majd felforraljuk. Ha már forr, visszatesszük a lébe a húst, és puhára/készre főzzük. Ha megfőtt, hőálló üvegedénybe/tepsibe merjük a húst. Annyi levet öntünk rá, hogy ne lepje el teljesen. A tetejére reszeljük a maradék sajtot. Ezt a sütőbe rakjuk, és aranybarnára sütjük. Nem kell lefedni semmivel. Rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.