Elkészítés: A sajtokat lereszeljük, kevés liszttel megszórjuk, átforgatjuk, hogy jól összekeveredjen a lisztel, majd hozzáadjuk a megtísztított és apróra vágott petrezselyemzöldet.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a sajtos keveréket apránként hozzáadva, laza mozdulatokkal összekeverjük.
Forró olajba mártott teáskanállal apró fánkokat szaggatunk, és az olajban erős lángon világospirosra sütjük. Gyorsan sül, ezért kisebb adagokban süssük.
Langyosan és hidegen is kitűnő, akár teához, sörhöz, partifalatnak vagy spenótmártáshoz feltétnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.