Elkészítés: Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és a kimagozott sárgabarackot szépen egymás mellé tesszük. Megszórjuk a mazsolával, majd a vaníliás cukorral elkevert cukorral, végül a vaníliás pudingporral. A tésztához valókat robotgéppel jól kikeverjük. Ha túl lágy a tészta, még lisztet adunk hozzá. Ezután kis golyókat formázunk belőle, és a gyümölcsöt befedjük vele, de nem baj, ha nem érnek össze, mert úgyis nőni fognak. Végül 2-3 evőkanál kristálycukrot össze keverünk a fahéjjal és a vaníliás cukorral, majd a kis gombócokat jól megszórjuk vele. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 30 perc alatt készre sütjük. A formában hagyni kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.