Elkészítés: 1. A lazacot lebőrözzük, kiszálkázzuk, fél cm-es szeletekre vágjuk.
2. Az almát kicsumázzuk, meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
3. A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk.
4. A póréhagymát, a zöldhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
5. Az extra szűz olívaolajon pirosra pirítjuk a burgonyakarikákat.
6. Hozzáadjuk a vajat, a lazacot, majd a diót és az almát, sózzuk, borsozzuk. Ha ezek összepirultak, hozzáöntjük a tejszínt, hozzáadjuk a felaprított hagymát és petrezselymet, kicsit összeforraljuk, és tálaljuk.
Elkészítés: 40 perc
Fogyasztható: azonnal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.