Elkészítés: Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a karikára vágott újhagymát. Hozzáadjuk az apró kockára vágott burgonyát, majd 2 perc pirítás után a fagyasztott sóskapürét. Felöntjük 8 dl vízzel, és belemorzsoljuk a leveskockát. Fedő alatt megfőzzük.
A levest összeturmixoljuk, majd tojássárgájával elkevert tejszínnel gazdagítjuk. Összemelegítjük, de már nem forraljuk, ha szükséges, pici cukorral ízesítjük.
A sóskakrémlevest csészékben tálaljuk, pirított zsemlekockát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.