Elkészítés: A csirkemellet lapjában vágd félbe, finoman verd ki, sózd, borsozd.
A zsenge spárgát dobd forrásban lévő, sós vízbe és 2 percig főzd, majd csepegtesd le.
A hússzeletekre fektess 4-5 szál spárgát, csavard fel, hústűvel rögzítsd. A kis csomagokat szórd meg ételízesítővel, azután locsold meg olajjal, s tedd a sütőbe. 220 fokon 20-25 perc alatt süsd meg, s közben olykor-olykor locsolgasd meg saját levével.
A mártáshoz a húslevest forrald fel, tördeld bele a pirított kenyeret, majd az egészet öntsd a turmixgépbe. Add hozzá a krémsajtot, és turmixold habosra. Szórd bele a finomra vágott metélőhagymát, ha szükséges, sóval, őrölt fehér borssal ízesítsd.
Máris tálalhatod, ha megsült a hús. Nagyobb étvágyúaknak párolt rizst vagy petrezselymes burgonyát kínálhatsz mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.