Elkészítés: A húst jól besózzuk, és hosszában megtűzdeljük szalonna-, savanyú uborka-, sárgarépa-,
petrezselyem- és zellercsíkokkal.
Ezután forró zsírban hirtelen pirosra sütjük, majd átöntjük a zsiradékot egy fedeles tepsibe, és beletesszük a hirtelen átsütött húst. Hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát, megsózzuk, forró vizet öntünk alá, és fedő alatt, 140 fokon készre pároljuk.
A már puha húst kivesszük a levéből, és vékonyra szeleteljük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, és hozzáöntjük a hús levéhez. Felforraljuk és szitán áttörjük.
A forró lébe beletesszük a karikára vágott kolbászt, a felszeletelt húst és felforraljuk. Salátával és burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.