Elkészítés: A zöldségeket megmossuk. A padlizsánt hámozatlanul nagyobb kockákra vágjuk, erősen besózzuk, 30 perc után leöblítjük és jól kinyomkodjuk. A paradicsomokat meghámozzuk, kockára vágjuk. A paprikákat kicsumázzuk, felkockázzuk. A cukkinikat hámozatlanul, a sárgarépát és a hagymát meghámozva felkarikázzuk.
Serpenyőben, a forró olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a paprikát és a répát, majd a padlizsánt és a cukkinit. Erős tűzön összepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, borsozzuk, és lefedve, mérsékelt tűzön 20 percig pároljuk. Csak a végén sózzuk.
Natúr, főtt húsok, rostonsültek mellé kínálhatjuk. Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.