Elkészítés: A szűzpecsenyét félujjnyi szeletekre vágom, ferdén, hogy minél nagyobb szeletet kapjak, és a kezemmel kicsit meglapítom. (Ha karajból készítem, a szeleteket nem klopfolom, csak a széleit bevágva lapítom, és félbevágom.) A lábas aljára kevés olajat öntök, beleteszem az ételízesítővev meghintett húsokat, majd a karikára vágott hagymát, paprikát és paradicsomot is rátrszem. Pici vizet önök rá, és fedő alatt készre párolom. A végén tetszés szerint borsozom, sózom. Krumplipüré és enyhén ecetes uborkasaláta illik hozzá, de saláta nélkül is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.