Elkészítés: Az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk és leszűrjük. A visszamardt zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, a tűzről levéve belekeverjük a fűszerpaprikát, és hozzáadjuk a zöldbabot, zöldpaprikát, paradicsomot. Együtt pár percig pirítjuk, majd felöntjük kb. 1 liter vízzel. Ha felforrt, beletesszük a csíkokra vágott sonkát, a tarhonyát, megsózzuk, majd fedő alatt takarékon puhára főzzük. Végül a tejfölt hozzáadva összemelegítjük. Tálaláskor megszórjuk a kisütött szalonnával és a finomra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.