Elkészítés: 1 dl enyhén cukros, langyos tejben elmorzsoljuk az élesztőt és letakarva kétszeresére futtatjuk. Hozzáadjuk a tojást, 2 dl tejet, csipet sót, és 1,5 dl étolajt. Jól összedolgozzuk, és 2 részre osztjuk.
Az egyikhez 35 dkg lisztet, és 1 evőkanál porcukrot, a másikhoz pedig még 3 evőkanál kakaóport, és ízlés szerint fahéjat is adunk. (A lisztet a kakaóval külön keverjük ki, és a kakaós részhez 3 evőkanállal kevesebb lisztet adjunk.)
Szivacsos jellegű tésztát kapunk. Fél-egy órát meleg helyen kelesztjük, majd kör alakúra nyújtjuk. A kétféle kör alakú tésztát egymásra helyezzük és cikkekre vágjuk. Alulra a kakaós, felülre a fehér cikk kerüljön. A csücsök felé feltekerjük, és kivajazott tepsiben, 160 fokon kb. 40 percig sütjük. Még forrón cukormázba mártjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.