Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon pároljuk-pirítjuk. Ezalatt 50 dkg pulykamellfilét kockára vágunk. A hagymára dobjuk, majd kevergetve fehéredésig pirítjuk. Ekkor beletesszük a felaprított zöldségeket: 1-1 nagyobb zöldség és sárgarépa, kis zeller gumó, 1 kisebb zsenge karalábé, ökölnyi karfiol, 4-5 evőkanál zöldborsó. Felöntjük 1,5 liter vízzel, és 1 evőkanál ételízesítőt adunk hozzá. Megborsozzuk, kicsi tárkonnyal és 1 db babérlevéllel fűszerezzük. Kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. A végén lisztes tejföllel sűrítjük, galuskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.