A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát szeleteke vágjuk. A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük.
Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, két karika lila hagymát, 3-4 szeletet a paprikából, két levél medvehagymát és két fél csík bacont.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Megjegyzés
Köretnek sült zöldséget készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.