Elkészítés: A kelkáposztát negyedeljük, majd a negyedeket félcentis csíkokra szeleteljük. A cukkinikat és a hagymákat felkarikázzuk, a meghámozott burgonyát 1 centis kockákra vágjuk, a fokhagymagerezdeket pedig felaprítjuk.
Először a káposztát, a burgonyát, és a fokhagymát tesszük fel annyi leveskockás vízbe, amennyi ellepi (kb. 1l), és 10 percig forraljuk őket. (Természetesen lehet alaplével is felönteni, csak nálunk a lefagyasztott alaplevek nagyon gyorsan fogynak, téli időszakban, heti 2-3 leves megfőzésekor meg végképp. :)) Hozzáadjuk a cukkinit és a hagymákat, majd még 20 percig főzzük (kb. ennyi idő alatt puhul meg az összes zöldség).
Sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel, hozzáadjuk az 1 evőkanál olívaolajat, és még egyszer összeforraljuk.
Sajtforgáccsal meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.