Elkészítés: A kifőzött tésztát leszűrjük és tűzálló tálba tesszük. Az újhagymát vastagon felkarikázzuk. A kettévágott halfiléket citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk. Forró olajon a haldarabokat mindkét oldalon megpirítjuk, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban az újhagymát megpároljuk. A tejszínnel és a borral felöntve összeforraljuk, végül az 1 evőkanál vízben elkevert keményítővel besűrítjük. Sózzuk, borsozzuk. A felkarikázott paradicsomokat és a halat a tésztára fektetjük, majd a mártással meglocsoljuk. Előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.