Elkészítés: A sültcsirke fűszersót kikeverem 1,5 evőkanálnyi olajjal és bekenem a húsokat vele, majd egy órára félreteszem pácolódni.
Addig megpucolom a krumplit, hosszú csíkokra feldarabolom. Beleteszem a tepsibe, amibe előtte egy kis vizet és olajat öntöttem, majd ráteszem (vagy közé teszem) a húsokat, megszórom a tetejét majorannával. Ezután beteszem a sütőbe 240 fokra. A borsót, kukoricát, az apróra darabolt gyömbért és fokhagymát, a nagyobb kockákra darabolt lilahagymát összekeverem egy külön edényben (locsolhatunk rá egy evőkanálnyi olajat). Miután sült a hús egy háromnegyed órát, rádobom a borsós-kukoricás keveréket. A tejfölt, teáskanálnyi fokhagymakrémet, őrölt fehér- és feketeborsot, két evőkanálnyi mustárt, a sót és a reszelt sajtot összekeverem. A hús elkészülte előtt kb. 15 perccel ráöntöm az összekevert tejfölt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.