Elkészítés: A tojásokat felteszem főni. Eközben a paprikát, paradicsomot, hagymát, gépsonkát és a párizsit apró kockákra vágom és egy edénybe teszem. Ha a tojás megfőtt, kettévágom, a fehérjét a zöldségekhez aprítom a sárgáját egy külön tálba teszem. A tojássárgáját összetöröm, hozzáadom a tejfölt és a majonézt, és jól kikeverem. A húsleveskockákat 2 dl vízben felolvasztom, forráskor beleteszem a 2 csomag étekezési zselatint, majd ezt a tejfölös masszához öntöm és jól elkeverem. Ezután az elkevert masszát a zöldségekhez adom, összekeverem. Egy éjszakára hűtőbe teszem, másnap fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.