Elkészítés: A vöröshagymát félbe vágom, majd vékonyan felszeletelem. Megfuttatom a pici !!! olajon, pirospaprikát teszek hozzá (kevés édesnemes), felöntöm 1 liter paradicsomlével, belerakom a kimosott savanyú káposztát. A paprikákat félbe vágom (márhogy keresztbe, úgy értem) és a rizzsel, borssal, sóval összekevert húst (gombócokat) beletöltöm. Elrendezem a lábasban (kb. 12-14 gombóc lesz belőle), bazsalikom vagy zellerlevéllel odateszem főzni. Berántani, habarni nem kell! Magától besűrűsödik. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.