Elkészítés: A tonhalszeleteket megsózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalukat elősütjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a tonhalakat. A sütésből visszamaradt olajban a finomra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval, borssal, fokhagymával, petrezselyemmel fűszerezzük és megpíritjuk. Kevés ketchupot keverünk hozzá, majd az elkészített ragut a halszeleteken egyenletesen elosztjuk. Megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és sütőben pirosra sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.