Elkészítés: A tojást szétválasztjuk, a sárgáját pohárba, a fehérjét tálba tesszük és felverjük.
A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, felszeleteljük, majd forró olajban kisütjük. Amikor a burgonya kisült, leöntjük róla a felesleges olajat, sózzuk.
A tojásfehérjéhez öntjük a tojássárgáját, a krumplira öntjük. Fakanállal simára formázzuk, és enyhe tűzön pirosra sütjük. Majd egy tányért a tetejére rakva megfordítjuk a tortillát, és a másik oldalát is pirosra sütjük.
Sok módon ízesíthetjük: pl. kettévágva, amikor már félig kihűlt, sajttal, felvágottal, majonézzel, kechuppal. Majd kenyérrel tálaljuk. Hidegen és melegen is fogyasztható. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.