Elkészítés: A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzákeverjük a cukrot, a tojássárgát és a tejben felfuttatott élesztőt. Összedolgozzuk, majd kétfelé osztjuk, és a hűtőben pihentetjük addig, amíg a töltelék elkészül.
A töltelékhez a túrót a cukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát és 1/2 csomag pudingport. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a túrós krémhez keverjük. A darált diót össze keverjük a maradék pudingporral, és félretesszük a szóráshoz. A szilvát félbevágjuk, kimagozzuk.
Egy közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd az egyik tésztát kinyújtjuk és ráhelyezzük, majd megszórjuk a diós-pudingporos keverék felével. Ezután szépen rásimítjuk a túrós masszát, és befedjük a felezett szilvával. Fahéjjal ízlés szerint megszórjuk, majd a megmaradt diós keveréket szintén rászórjuk. Végül kinyújtjuk a maradék tésztát, és befedjük vele a süteményt. Villával jól megszurkáljuk, majd tejjel megkenjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.