Elkészítés: A húst felteszem főzni sós vízben, hozzáteszem kb. egy óra múlva a zöldségeket, szóval mezei húslevest készítek. Ha az alsócom jól megfőtt, kiveszem a levesből (könnyen elválik a csontról), a színhúst a szálak irányára merőlegesen fél centis darabokra vágom. Közben a hagymát olajon megfuttatom, ráteszem a húst, hozzáteszek 1-2 főtt sárgarépát, paradicsompűrét, zúzott fokhagymát, fűszereket (bors, kakukkfű, majoranna). Alaposan ősszerotyogtatom, ízlés szerint sózom, esetleg cukrozom.
A kész masszához kifőzöm a tésztát - én csavartcsővel szoktam -, összekeverem és tálalom. Természetesen sajttal megszórva finomabb, de amúgy is jó!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.