Elkészítés: Az élesztőt a cukorral kevés langyos tejen felfuttatjuk, majd a liszttel, sóval és a tejjel összedolgozzuk. Cipót formálunk belőle, majd téglalap alakúra kisodorjuk.
Egy reszelővel a fagyos margarint ráreszeljük és feltekerjük. Kisodorjuk, háromszor hajtogatjuk 20 percenként.
Készíthetünk belőle sok finomságot. Nálam lett belőle sajtos buci, amiket derelyevágóval vágtam ki. Készült virslivel töltött változat is, amehez négyzet formákat vágtam ki, 1 db virslit feleztem, ezzel töltöttem, és kiflinek feltekertem. Felvert tojással lekentem, reszelt sajttal megszórtam. Készült kakaós süti is belőle, ehhez kakaóport, fahéjat, kristálycukrot, reszelt almát összekevertem, ezzel az egyveleggel töltöttem.
180 fokos sütőben sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.