Elkészítés: A csirkemellet felcsíkozzuk és leöntjük kevés tejjel. Ízesítjük fokhagymával, sóval, borssal. Állni hagyjuk. A kelkáposztát vékony szeletekre vágjuk és megpároljuk. A tésztát (köménymagos, ételízesítős) vízben megfőzzük. (Ha durum, leöntjük forrásban lévő vízzel, lefedjük, így könnyen gyorsan megpuhul.) Közben kevés olajon 1 apróra vágott hagymát megdinsztelünk, kevés paprikát teszünk rá és a csíkokra vágott csirkemellet tejjel együtt megfőzzük, elkészítjük. Az elkészült káposztás tésztával együtt tálaljuk. Nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.