Elkészítés: A cseréptálat vízbe áztatjuk 15 percre, majd az alját beborítjuk a karikákra vágott lilahagymával és a karikára vágott burgonyával. Erre ráhelyezzük a combokat, és megszórjuk ételízesítővel, kakukkfűvel és rozmaringgal. A tetejére ráborítjuk a mirelit zöldséget (fagyosan!) és a gombát. Rátesszük a tálra a tetejét, és bedugjuk a sütőbe (nem szabad előmelegíteni!). Kb. 45 percig sütjük magas hőfokon, majd levesszük a tetejét, és további 15-20 percig sütjük közepes fokozaton. Ezután egyből tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.