Elkészítés: A tojások sárgáját habosra keverem a margarinnal és a kristálycukorral, majd hozzáadagolom kanalanként a sütőporos lisztet. Ezután adom hozzá a keményre vert tojásfehérje habját, de ezt már csak fakanállal keverem bele, semmiképpen nem robotgéppel, mert összetörik. Kettéválasztom a tésztát, a felébe belekeverem a 2 evőkanál kakaót. Enyhén kimargarinozott tepsibe evőkanállal egymás mellé halmokat rakok a tésztából, egy fehér, egy barna színűt felváltva. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütöm. Ha kihűlt, kockákra vágom, a tetejét meg lehet porcukorral szórni, de nem muszáj. Mutatós, egyszerű és finom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.