Elkészítés: A zsiradékon megdinszteled az apróra vágott vöröshagymát, majd lehúzod a tűzről és meghinted a pirospaprikával. Beleteszed a felkockázott húst, és megfőzöd, mint a pörköltet (bele: fokhagymagerezdek, paradicsom, paprika, só). Ha csirkéből csinálod, nagyon hamar megpuhul, lehet, hogy fel se kell önteni. Ezt kivételesen fazékba csináld, mert ebben lesz a kész leves! Egy másik edénybe felteszed sós vízbe főni a megtisztított és kockákra vágott burgonyát. Amikor elkezd főni, hozzáöntöd a zöldborsót, és együtt!!! puhára főzöd. Ezzel öntöd fel a pörköltet. Most jön a borsikafű, majd behabarod a lisztes tejföllel. Csak a legvégén hinted meg a kaporral, és a tűzről levéve hagyod a fedő alatt egy kicsit. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.