Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. A zöldségeket szintén sós vízben puhra pároljuk. Egy főzőedényben felolvasztuk a margarint, hozzáadjuk a hagymát, szalonnát, addig sütjük, míg a hagyma megfonnyad. Utána beletesszük a felszeletelt gombát, letakarjuk fedővel, míg a gomba megpuhul. Levesszük a tűzről, belekeverjük a tejfölt meg a reszelt sajtot, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a szerecsendiót is.
Közben másik főzőedényben a felkockázott csirkemellett vajon megsütjük, közben kevergetjük. Sóval, borssal ízesítjük. Az elkészült csirkemellkockákat, valamint a megfőzött zöldségeket hozzákeverjük a gombás-szalonnás ételhez. Jól összekeverjük, majd végül a megfőtt tésztával keverjük át. Az egészet tűzálló tálba helyezzük, leöntjük tejjel, a tetejére annyi reszelt sajtot teszünk, hogy befedje. 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.