Elkészítés:
1. A burgonyát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és forró sós vízben 5 percig főzzük. Lecsepegtetjük.
2.) Egy serpenyőbe kevés (olíva)olajat teszünk, rászórjuk a megtisztított, kockára vágott hagymát és kis lángon üvegesre pároljuk.
3.) A lecsepegtetett burgonyát a hagymára tesszük, és gyakori kevergetés mellett néhány perc alatt aranysárgára sütjük.
4.) Megmossuk és kockákra vágjuk a paradicsomot és a paprikákat, valamint áttörjük a fokhagymát. Leöntjük a kukorica levét. Valamennyi zöldséget a krumplis keverékhez adjuk.
5.) Felverjük a tojásokat, megsózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, beleszórjuk a fél csokor apróra vágott petrezselymet, majd ráöntjük a burgonyás keverékre. 10-12 perc alatt jól átsütjük az egészet.
6.) A serpenyőt levesszük a tűzről, és áttesszük a grillsütőbe. Ráreszelünk 10-12 dkg sajtot, és a grillsütőben 8-10 perc alatt pirosra sütjük.
7.) Forrón, bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk. Fokhagymás paradicsomsalátával különösen finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.