Elkészítés: Az olívaolajon megpároljuk a hagymát és a fokhagymát (nagyon apróra vágva). Beletesszük az összes zöldséget, mindet, apróra vágva, és felöntjük kb. 1-1,5 l vízzel. Bele az ételízesítő, só, bors, a fűszerkocka (csak amikor forr). Főzzük, főzzük, addig elkortyolgathatunk egy pohár jóféle Irsai Olivért, ami kiválóan illik ehhez a leveshez. Amikor a zöldségek megpuhultak, az egészet összeturmixoljuk, közben a kenyeret kockákra vágjuk, és a sütőbe tesszük egy tepsiben, amibe előzőleg néhány csepp olívaolajat tettünk, és az összes kenyérkockát szép pirosra sütjük. Közben a levesünk kissé kihűlt, készítünk egy tejfölös-lisztes, nagyon csomómentes habarást, és a levesbe öntjük. Még egyszer feleforraljuk, és tálaláskor megszórjuk a kenyérkockákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.