Elkészítés: 1. Pörköltalapot készítünk: olajon üvegesre pirítjuk a hagymát. Félrehúzzuk a tűzről, rátesszük a pirospaprikát. Kevés vízzel felöntjük, és visszatesszük a tűzre. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük.
2. Először a vékony karikákra vágott sárgarépát tesszük bele, mert ennek kell a legtöbb idő, hogy megfőjön.
3. Pár perc múlva hozzáadjuk a kockákra vágott cukkinit, legvégül pedig a zöldborsót.
4. Belereszelünk 2 gerezd fokhagymát, és addig főzzük, míg az összes zöldség megpuhul (kb. 10 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.