Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Új díjat vezet be a McDonald’s: ezentúl drágábban mekizhetünk

default user icon
MME
A McDonald’s úgy döntött, hogy többletköltséget számol fel azoknak a vendégeknek, akik a vásárolt ételt nem az étteremben fogyasztják el, hanem elvitelre vagy házhozszállítással rendelnek. A cég ezt szeptember 1-től elviteli díjként tünteti fel a blokkon.

A 80 forintos plusz költség az elvitelre vagy a házhoz szállítással történő vásárlás esetén kerül felszámolásra minden vásárlás esetén egyszer. Erre már a meki mobilos alkalmazásán is felhívják a vásárlók figyelmét, ám a leleményesebbeknek már sikerült nem egyszer kijátszaniuk az új rendszert.

Úgy tudni, hogy nem egy esetben sikerült már megúszni a 80 forintos plusz költséget úgy, hogy a helyben fogyasztásra rendeltek, majd fizetés után külön kértek egy papírzacskót, amit ingyen meg is kaptak. Így valóban nem okoz különösebb problémát, ha valaki mégis úgy dönt, hogy otthon fogyasztja el menüjét.

Később a McDonald’s közleményben erősítette meg az elviteli díjra vonatkozó új szabályokat. Mint írták, a szeptember 1-től bevezetett új plusz költséget minden drive-on történő vásárlás, illetve az éttermekben elvitelre kért rendelések után számítják fel a rendelés értékétől függetlenül. Ezzel a gyorsétteremlánc az elviteles vásárlásokra vonatkozó megnövekedett többletköltségeit kívánja fedezni.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss