A rántott csirkét sütőben is elkészítheted. A tepsibe önts kb. 1/2 dl olajat, majd a panírozott húsokat sorban tedd bele! Tetejükre forgácsolj 3-5 dkg margarint, és előmelegített sütőben, 190 fokon pirítsd kb. 30 percig! Aztán fordítsd meg a húsokat, majd további kb. 20 perc alatt süsd készre őket! A rántott hús így omlós lesz, a panír pedig ropogós.
Bundázáshoz használj búzakorpát zsemlemorzsa helyett! A panír így ropogósabb és egészségesebb, mivel a korpa sok ballasztanyagot tartalmaz, és kevésbé szívja fel a zsiradékot. Ha igazán pikáns panírra vágysz,
A zellert általában csak ízesítésre használjuk. Ha viszont van a kamrádban egy szép nagy gumó, vétek lenne nem kipróbálnod ezt az egyszerű receptet. Hámozd meg és vágd szeletekre a zellert! Két-két szelet közé tegyél sajtot, majd panírozd be az egészet! Frissen kisütve tálald!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.