Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mákos guba  recept
Mákos guba
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
A rántott csirke nem egy tipikus fogyókúrás fogás, de salátával és egy-két elkészítési praktikával még a legmegátalkodottabb fogyókúrázók is megkóstolhatják. 3 tuti tipp következik.
1. Hagyd ki a forró zsiradékot - süsd tepsiben!

A rántott csirkét sütőben is elkészítheted. A tepsibe önts kb. 1/2 dl olajat, majd a panírozott húsokat sorban tedd bele! Tetejükre forgácsolj 3-5 dkg margarint, és előmelegített sütőben, 190 fokon pirítsd kb. 30 percig! Aztán fordítsd meg a húsokat, majd további kb. 20 perc alatt süsd készre őket! A rántott hús így omlós lesz, a panír pedig ropogós.

2. Keverd a prézlit korpával!

Bundázáshoz használj búzakorpát zsemlemorzsa helyett! A panír így ropogósabb és egészségesebb, mivel a korpa sok ballasztanyagot tartalmaz, és kevésbé szívja fel a zsiradékot. Ha igazán pikáns panírra vágysz,

3. Ránts zöldséget!

A zellert általában csak ízesítésre használjuk. Ha viszont van a kamrádban egy szép nagy gumó, vétek lenne nem kipróbálnod ezt az egyszerű receptet. Hámozd meg és vágd szeletekre a zellert! Két-két szelet közé tegyél sajtot, majd panírozd be az egészet! Frissen kisütve tálald!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.