A görhe a népi konyha egyik klasszikus süteménye. Az egyik legfőbb alkotóeleme a kukoricaliszt, ami egykoron majdnem minden háztartásban megtalálható volt, emellett az elkészítése sem bonyolult, sőt mondhatni pofonegyszerű. A görhe vagy más néven málé egy ízletes kevert sütemény, ami porcukorral vagy lekvárral kínálva kerül az asztalra.
A tésztát feldobhatjuk egy citrom reszelt héjával, és tehetünk bele gyümölcsöket is, ám ezek nélkül is finom ez az egyszerű kevert sütemény. Mutatjuk a pontos receptet és az elkészítést videón is.
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.