Madártejszelet recept
Madártejszelet
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Mákos guba  recept
Mákos guba
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Desszert

Ebbe a receptbe tuti belezúgsz! Gesztenyés szívecske Valentin-napra

Te mivel leped meg a szerelmedet Valentin-nap? Ha esetleg készítenél valami egyszerű, de annál nagyszerűbb desszertet szíved választottjának, akkor a következő gesztenyés finomság csak rád vár. Villámgyorsan elkészül, isteni finom, és még a sütőt sem kell bekapcsolnod. Ebbe a receptbe tuti beleszeretsz.

Mutatós, finom, egyszerű, ráadásul egyáltalán nem kell költségekbe verni magad, ha meglepnéd párod egy isteni desszerttel a szerelmesek napján. Garantáljuk, hogy az alábbi gesztenyés szívecske a legdrágább étteremben felszolgált desszertet is felülmúlja.

Hozzávalók:

  • 15-20 dkg darált keksz
  • 5-8 dkg porcukor
  • 10 dkg vaj
  • 2 csomag gesztenyemassza (cukrozatlan)
  • 20 dkg tortabevonó
  • 1 ek vaj

Akár otthon, akár étteremben ünneplitek a Valentin-napot, a saját készítésű desszerteknél nincs jobb, hiszen abban benne van szíved-lelked. Ha ezt a receptet választod, nem fogsz csalódni, ráadásul még a sütővel sem kell bíbelődni.

Elkészítés:

  1. A darált kekszet összekeverjük a porcukorral, elmorzsoljuk benne a vajat. Hozzáadjuk a lereszelt gesztenyemasszát is. Jól összedolgozzuk.
  2. Lisztes felületen fél centi vastagra nyújtjuk és szíveket szaggatunk belőle. Néhány percre hűtőbe tesszük őket.
  3. A tortabevonót felolvasztjuk a vajjal, majd a szívek egyik felét belemártjuk. Alaposan kihűtjük kb. 20 perc alatt.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.