A körömpörkölt mellé krumpli és házi savanyúság dukál. Olyan fogás ez, ami után szinte rögtön ledől az ember a kanapéra és jólesik kicsit sziesztázni. A körömpörkölt igazán retró étel, nem véletlenül idézi sokak számára az édes gyerekkor ízeit, hiszen a legjobban a szüleink és nagymamáink készítették ezt a magyaros fogást.
A körömpörkölt már önmagában is brutál tartalmas és laktató fogás, de még különlegesebb lehet, ha egy kis csülköt is teszel bele. A sertésköröm ma már nem olyan népszerű alapanyag, mint volt egykoron, de henteseknél, sőt egyes élelmiszerboltok húspultjainál a mai napig beszerezhető. Nem is kell belőle sok, csak pár darab és máris mennyei étel kerülhet a család asztalára. Mutatjuk a csülkös körömpörkölt remek receptjét a Vidék íze magazin tollából.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Borítókép: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.