Egy salátástálba kanalazzuk a tejfölt és a majonézt. Hozzáadjuk a lime lereszelt héját, és hozzáfacsarjuk fél db lime levét.
Ízesítjük sóval, borssal, egy teáskanál kaporral, majd az egészet alaposan összekeverjük.
Hozzáadjuk a kifőzött tésztát, ezzel is elkeverjük. Majd beletesszük a felaprított zellert is, és még egyszer alaposan összekeverjük.
Egy serpenyőben egy kevés olívaolajon pirítani kezdjük a felkockázott vöröshagymát. Megsózzuk, majd mellétesszük az apró darabokra vágott füstölt lazacot, és addig pirítjuk, míg éppen kifehéredik.
A hagymás lazacot a tésztasalátához adjuk, és alaposan összekeverjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a füstölt lazacos tésztasaláta!
Megjegyzés
Ebédre és vacsorára, hidegen és melegen is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.