Az egyedényes darált húsos penne elkészítéséhez egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk a zsírt vagy olajat.
Megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Amikor kezd üvegesedni, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és néhány percig együtt pirítjuk.
Hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk, majd sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és a száraz pennét és felöntjük kb. 4-5 dl vízzel.
A serpenyőt lefedjük és addig főzzük, amíg a tészta megpuhul és a víz elpárolog, ez kb. 8-10 perc.
Nézd meg videón, hogy készül az egyedényes darált húsos penne
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.