A vöröshagymát apróra vágjuk, majd megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ha a hús megpirult, akkor hozzáöntjük a paradicsomszószt és jól elkeverjük, majd felöntjük kevés vízzel és megpároljuk. Kb. 15-20 perc után, amikor megpuhult a hús, felöntjük tejszínnel.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk, beleöntjük a tésztát, majd a darált húst, összekeverjük és reszelt sajttal megszórjuk.
170 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.