Sajt nagyon sokféle létezi. A friss és lágy sajtoktól kezdve az akár évekig érlelt kemény típusokig, a zsírszegénytől a nehéz, zsíros változatokig, sőt számos ízesített finomság is megvásárolható, és akkor még nem is említettük a laktázenzimmel dúsított laktózmentes sajtokat. A boltok választéka olyan széles, hogy egészen biztosan mindenki megtalálja a maga kedvencét.
Sajtokat készítenek kecsketejből is, amely például a tejérzékenyek számára lehet választási lehetőség, hiszen ezt a típust a szervezet jóval könnyebben meg tudja emészteni, mint a klasszikus tehéntejes termékeket. (A laktózmentes sajtokban csupán a tejcukrot bontja le a hozzáadott enzim.)
Hazánkban kétségkívül a trappista a legnépszerűbb sajttípus, így amikor sajtra gondolunk, az szinte biztosan egyet jelent a trappistával. A tápérték adatokat is ehhez a sajtféleséghez adtuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.